Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Panik bar yardımıyla dâhilerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen ana malum bapnın hınçe Yangın kapısı istanbul fiyatı metanet seviyesidir. Bu tehlikee peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; mevki nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asıl olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Ankara Yangın Bapsı koymak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili heves ettikleri bütün mevzular üzerine fen sahibi olabilirler.

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak dâhilin tıklayın.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page